Auto kopen of leasen?

Ben jij op zoek naar een nieuwe auto? En ben je er nog niet uit of je een nieuwe auto gaat kopen of leasen? Lees dan vooral verder, want in dit blog gaan we de grote verschillen en kosten uitleggen met betrekking tot het leasen van een auto. Dé trend van 2020 rondom een lease auto is namelijk niet alleen meer weggelegd voor de zakelijke rijder. Ook steeds meer particulieren schaffen een nieuwe auto aan mét private lease voordelen.


Wat is private lease?


Met private lease bedoelen we geen lease auto voor de zakelijke rijder, maar voor privé gebruik. Steeds meer consumenten stappen over op het leasen van een auto, omdat dit kosten technisch veel voordelen heeft. Niet iedereen kan zich de aanschaf van een nieuwe auto veroorloven, want de kosten van een nieuwe auto moeten namelijk wel in één keer betaald worden aan de autodealer. Met private lease kun je een nieuwe auto aanschaffen en maandelijks een termijn bedrag betalen. In dit termijnbedrag zit automatisch een autoverzekering met all risk dekking, wegenbelasting en onderhoud bij in. Zo hoef je alleen nog maar de benzine te betalen en ben je klaar om de weg op te gaan! Krijg je onverhoopt een ongeluk of loop je schade op dan zijn de meeste kosten voor de lease maatschappij. Je betaald alleen het afgesproken ‘eigen risico’ bedrag. Zo kom je niet met toren hoge kosten te zitten en regelt de lease maatschappij ook nog eens een nieuwe leen auto voor je. Bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto komen soms onvoorziene onderhoudskosten met zich mee. Ook betaal je zelf de verzekering en wegenbelasting. Met de aanschaf van een auto ben je dus in eerste instantie duurder uit. Daarom is private lease in het leven geroepen. Een vast termijnbedrag geeft een helder overzicht van de kosten van een lease auto. Geen gevaren voor hoge onderhoudskosten, want daarvoor ben je verzekerd bij de lease maatschappij!

Private lease in Enschede

Nu je de voordelen weet van private lease is de keuze snel gemaakt. Wil je niet al je spaargeld aan een nieuwe auto uitgeven, maar wel direct in een nieuwe auto rijden? Kies dan voor private lease bij Private Lease Center in Enschede. Met hun jaren ervaring en ruim aanbod aan private lease modellen slaag je hier gegarandeerd. Ook zijn zakelijke en elektrische auto hier te leasen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *