LMI Luchttechniek: Specialist in klimaatbeheersing en stofafzuiging

gaswasser luchttechniek klimaatbeheersing stofafzuiging

Heeft u problemen met het klimaat op de werkvloer van een magazijn of productiehal en zoekt u verwarming of juist verkoeling? Is er sprake van een probleem op het gebied van overlast door een vervelende geur bij uw bedrijf en wilt u de lucht zuiveren met een gaswasser? LMI Luchttechniek in Hengelo is gespecialiseerd in diverse totaal oplossende luchttechnieken voor de industriële sector.

Stofafzuiging voor een gezonde werkomgeving

Naast het reguleren van de temperatuur of verbeteren van de luchtzuiverheid biedt LMI ook oplossingen voor het filteren van stof uit de lucht. Iets wat de gezondheid van uw medewerkers ten goede komt. Daarnaast bevordert het de houdbaarheid en kwaliteit van uw producten. Ook zijn er wettelijke verplichtingen bij productieprocessen in de industriële sector.

Klimaatbeheersing is maatwerk

Voor elke situatie en type industrie is vanzelfsprekend een systeem op maat nodig. Hierbij valt LMI terug op het aloude gezegde “Meten is weten”. Na een grondig uitgevoerde inmeting en het opstellen van een programma van eisen worden installaties uitgewerkt tot gedetailleerde 3D-ontwerpen. In het eindstadium worden uit deze ontwerpen hoogwaardige producten gerealiseerd, geleverd, geïnstalleerd en onderhouden.

LMI Luchttechniek heeft projecten gerealiseerd in de volgende sectoren:

 • Voedingsmiddelenindustrie
 • Automobielindustrie
 • Recyclingindustrie
 • Afvalverwerkingsindustrie
 • Agrarische industrie
 • Petrochemische industrie

Niet alleen voor oplossingen op gebied van lucht, maar ook voor geluidsbeheersing kunt u bij LMI terecht. Om geluidsoverlast tegen te gaan ontwerpt, construeert, monteert en onderhoudt LMI een scala geluidsbeperkende constructies. Hierbij moet u denken machinebekleding, leidingsbekleding, geluidsschermen en dempers tegen trillingen. Deze constructies voldoen aan genormeerde isolatieklassen. Tevens zorgen de constructies voor een werkplek die aan de eisen van de Arbo-wet voldoen.

Hieronder volgen een aantal bedrijven waar LMI projecten heeft uitgevoerd:

 • Heinz – De bekende producent van ketchup en curry.
 • Aviko – Grootste maker van aardappelproducten van Nederland.
 • Verkade – Fabrikant van koekjes en chocolade.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen of bent u geïnteresseerd in wat LMI nog meer te bieden heeft? Bezoek dan de website of neem contact op met de klantenservice.

 

LMI Luchttechniek

Diamantstraat 9

7554 TA Hengelo

Tel: +31881186000

https://www.lmilucht.nl/

Keurigadvies

Keurigadvies – De energiebesparingsspecialist van Twente

Keurigadvies is de specialist op het gebied van energiebesparing. Zij helpen u graag om uw huis of kantoorpand zo energiebesparend mogelijk te maken.

Zonnepanelen

Je ziet het steeds vaker boven op de daken van de huizen, zonnepanelen. Het plaatsen van zonnepanelen zorgt er niet alleen voor dat uw energierekening omlaag gaat, het is ook nog eens beter voor het milieu. Dit omdat u uw eigen energie opwekt, zodat u niet meer afhankelijk bent van de levering van elektriciteit via uw energieleverancier.

LED Verlichting

Ook het plaatsen van LED verlichting is voor Keurigadvies een onderdeel van energiebesparing waarin zij gespecialiseerd zijn. Nog niet iedereen is ermee bekend, maar vanaf juli 2020 is iedereen verplicht om LED verlichting te hebben. De kosten voor de aanschaf van LED verlichting is in eerste instantie duurder, maar deze kosten heeft u zo terugverdiend. Een LED lamp gaat immers gemiddeld tussen de 5 en 10 jaar mee.

Energiecontracten

Iedereen heeft een energiecontract. Maar welke energieleverancier past nu het beste bij uw situatie. Keurigadvies bespreekt graag met u de verschillende mogelijkheden. Gaat u voor het laagste tarief, of heeft u een graag een groene energieleverancier?

Keurigadvies

Smitbreestraat 4
7581 HE Losser
www.keurigadvies.nl
info@keurigadvies.nl
085-0074303

 

 

Perfect carwash in Enschede en Haaksbergen

Perfect carwash in Enschede en Haaksbergen

Perfect Carwash is een onderdeel van Hulshof en Netto Tank waar autobezitters hun pracht en praal kunnen laten wassen. Deze wasstraat onderscheid zich door de jarenlange ervaring die ze hebben opgedaan in het autowassen, het vriendelijke personeel en de topkwaliteit die ze elke wasbeurt weer weten te leveren.

De perfect carwash formule heeft momenteel 5 vestigingen waar je kunt genieten van een all in wash ervaring. Zo biedt de carwash de mogelijkheid om na het wassen je auto gratis te stofzuigen op een stofzuigerplein. Is je auto weer helemaal schoon? Dan rijd je na het wassen nog even door de Netto tank om je auto schoon en gemakkelijk vol te tanken.

De programma’s van Perfect Carwash

Perfect Carwash heeft een viertal programma’s waaruit kan worden gekozen. De prijzen van Perfect carwash variëren van € 8,50-. tot €14,50-. Naast de standaard programma’s kun je bij Perfect Carwash ook gratis gebruik maken van het stofzuigerplein. Is je auto weer helemaal fris dan kun je na de wasbeurt ook nog even gemakkelijk tanken.

Carwash in Enschede & Haaksbergen met kwaliteit

Perfect Carwash in Enschede heeft al ruim 25 jaar ervaring in carwash en dat zie je! Na een wasbeurt is bijna iedere autobezitter bang voor de bekende “waskrassen” dankzij de jarenlange ervaring heb je daar bij Perfect Carwash geen last van.

Webwinkelvisie – Ontwikkelen van websites en webshops

Het internet is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Eerder hadden bedrijven een website om maar een website te hebben. Tegenwoordig is het je visitekaartje van je bedrijf.

Website ontwikkelen

Webwinkelvisie weet hoe belangrijk een website is. Je website geeft een eerste indruk van je bedrijf. Webwinkelvisie vindt het belangrijk om samen met jou te kijken naar wat jullie uit willen stralen en wat jullie willen vertellen. En ook belangrijk wat is jullie doelgroep en hoe kan deze het beste aangesproken worden.  Dit wordt vertaald naar een mooie strakke website, waarin alle belangrijke punten zijn meegenomen.

Webshop ontwikkelen

Ook voor het ontwikkelen van een webshop ben je aan het juiste adres bij Webwinkelvisie in Hengelo. Hoe zet je je webshop om omzet te genereren. Belangrijk is dat dit op de juiste manier gedaan wordt. Hoe presenteer ik mijn producten, welke mogelijkheden hebben de bezoekers om een bestelling te plaatsen, kunnen zij op een gemakkelijke manier contact opnemen. Dit zijn allemaal vragen die belangrijk zijn om te stellen om je webshop goed neer te zetten, zodat deze goed converteert.

Benieuwd wat Webwinkelvisie voor jou kan betekenen?

Webwinkelvisie

Ondernemershuis H10
Hamerstraat 10
7556 MZ Hengelo
06-22 82 04 65
info@webwinkelvisie.nl
www.webwinkelvisie.nl

Mobiele fietsenmaker Zwiep

De mobiele fietsenmaker Zwiep

Zwiep is als fietsenwinkel al sinds 1931 een begrip in Oldenzaal en omstreken. Naast de locatie in Oldenzaal is er een aantal jaren geleden ook een filiaal geopend in Hengelo. Naast deze “vaste winkels” komt zwiep nu ook met wat nieuws, namelijk: de Zwiep service bus. Het concept van mobiele fietsenmaker is al langer bekend en biedt vooral voor toeristen en forenzen een oplossing.

Voorbeelden wanneer een mobiele fietsenmaker de oplossing is

Pech onderweg

Een mobiele fietsenmaker is ideaal als u bijvoorbeeld pech heeft als u een stuk aan het rondfietsen bent in het mooie Twente. Tijdens het fietsen kunnen vervelende dingen gebeuren zoals het knappen van de ketting, het krijgen van een lekke band of het afknappen van een remgreep. In al deze gevallen ben je niet meer in staat op verder te fietsen en kun je twee dingen doen. Je kunt natuurlijk met de fiets aan de hand op zoek gaan naar een fietsenmaker in de buurt. Dit is natuurlijk niet de meest handige oplossing. Het handigste zou zijn als u fiets ter plekke gerepareerd kan worden door een mobiele fietsenmaker. Het duurt meestal wel eventjes voordat de servicebus op locatie is, maar deze tijd is vaak prima te overbruggen door even op het terras een kop koffie drinken. Terwijl u geniet van de zon op het terras wordt uw fiets gerepareerd.

De mobiele fietsenmaker op werk

Naast een veertigurige baan is het niet altijd makkelijk om tijd te vinden om een bezoek te brengen aan de fietsenmaker. Vooral niet als jouw werktijden hetzelfde zijn als de openingstijden van de lokale fietsenwinkel. Je zou hem natuurlijk op zaterdag kunnen brengen, maar dan loop je tegen het probleem aan dat je je eigen fiets vaak een paar dagen moet missen. Als je met de fiets naar werk gaat is dit niet ideaal, want je wil natuurlijk het liefste met je eigen fiets naar werk toe. In sommige gevallen krijg je wel een leenfiets, maar deze is vaak niet te vergelijken met je eigen fiets. Het zou dus ideaal zijn als je gewoon een fietsenmaker op locatie op je werk langs zou kunnen laten komen die onder werktijd jouw fiets een beurtje geeft of repareert.

Geen gesleep meer met je fiets

Als je fiets niet meer mobiel is dan is het vaak een flinke uitdaging om het weer bij de fietsenmaker te krijgen. Het gesleep met die zware (elektrische) fiets is nou niet echt ideaal. Het zou natuurlijk veel handiger zijn als je fiets ter plekke kan worden gerepareerd.

Het werkgebied van de zwiep mobiele service bus

Omdat Zwiep twee locaties heeft hebben ze een groot werkgebied.
Met de servicebus kunnen ze op de volgende locaties hun dienst verlenen:

 • Gemeente Dinkelland
 • Gemeente Hengelo
 • Gemeente Losser
 • Gemeente Oldenzaal
 • Gemeente Borne

Zwiep Fietsen Oldenzaal
Ootmarsumsestraat 86
7573 GN Oldenzaal
Tel nr: 0541 – 512338

Zwiep fietsen Hengelo
Deurningerstraat 73
7557 HC Hengelo
Telnr: 074-2425022

Zelf uw riool ontstoppen

Een verstopt riool, dit probleem kan werkelijk in ieder huishouden voorkomen. Als u al eens last heeft gehad van een verstopt riool, dan weet u wat voor lucht hiermee gepaard gaat. Een verstopping van het riool is iets wat u het liefst zo snel mogelijk wilt verhelpen. Daarom geven wij u in dit artikel tips hoe u zelf uw riool kan ontstoppen. Lukt het u uiteindelijk toch niet om het riool vrij te maken? Dan kunt u altijd nog de hulp van een loodgieter inschakelen.

Oorzaak van de verstopping achterhalen

Een verstopping kan op verschillende plekken in de riolering ontstaan. Spoelt uw toilet bijvoorbeeld niet goed door? Dan kan het zijn dat de afvoer van het toilet verstopt is geraakt en het water daardoor niet in het riool terecht kan komen. Het kan echter ook zo zijn dat de verstopping zich dieper in het riool onder uw huis bevindt. Dit is vaak het geval wanneer het water op verschillende plekken in het huis niet wegloopt, bijvoorbeeld in de keuken, wastafel én de douche. Het achterhalen van de locatie van de verstopping is erg belangrijk om te doen voordat u begint met het ontstoppen van het riool. Hoe u kunt controleren waar de verstopping zich bevindt? Dat doet u door alle rioolaansluitingen een keer goed door te spoelen. Giet er een emmer water in leeg. Zodra er een waterkolk ontstaat, weet u dat de rioolaansluiting niet verstopt zit. Blijft het water staan in bijvoorbeeld de wastafel en loopt het in alle andere rioolaansluitingen gewoon het riool in? Dan weet u zeker dat de verstopping zich in de afvoer van uw wastafel bevindt. U kunt dan ook specifiek deze rioolaansluiting ontstoppen.

Manieren om het riool te ontstoppen

Er zijn veel verschillende manieren om het riool te ontstoppen. Zo kunt u gebruik maken van de klassieke ontstopper of een chemisch ontstoppingsmiddel. Wij zullen onze tips hieronder stuk voor stuk behandelen, van zeer lichte middelen tot echt zwaar geschut.

Ontstoppen met soda

Deze tip heeft u wellicht vaker voorbij zien komen. Gebruik soda om de afvoer van de gootsteen, douche of wastafel te ontstoppen. Dit middel is voornamelijk geschikt voor deze afvoeren omdat soda een ontvettende werking heeft. Vastklevende zeepresten en haren in de afvoer laten hierdoor sneller los. Het ontstoppen met behulp van soda is echt heel simpel. Los een handje soda op in een glas water. Giet het geheel in de gootsteen, douche- of wastafel afvoer en laat dit enkele minuten intrekken. Spoel daarna de afvoer een aantal keer door met kokend water. Als het goed is, loopt het water gemakkelijk weer het riool in. Wist u trouwens dat het gebruik van soda een goed alternatief is voor de chemische ontstoppers? Chemische ontstoppingsmiddelen zijn namelijk zo agressief dat ze ook de leidingen kunnen aantasten. Op die manier ontstaat er een kans dat u tegelijk met het ontstoppen ook een lekkage veroorzaakt. En dat is wat u juist wil voorkomen!

Ontstoppen met een veer

Is de verstopping te hardnekkig om op te lossen met soda? Dan kunt u ervoor kiezen om een veer te gebruiken. De veer kunt u goed gebruiken om een prop afval te verwijderen, bijvoorbeeld in het toilet. Duw de flexibele ontstoppingsveer door de afvoer van het toilet en de veer zal al het vuil richting de centrale riolering duwen. Spoel direct na het gebruik van de veer het toilet door, dit voorkomt dat het vuil zich in de tussentijd weer hecht in de afvoer. U kunt er ook voor kiezen om de veer te combineren met de soda, op die manier is de kans van slagen van uw ontstoppingsmissie stukken groter.

Ontstoppen met een plopper

De plopper kennen we allemaal en dat is niet voor niets. De plopper werkt namelijk erg effectief doordat er bij gebruik een drukverschil ontstaat in de afvoer. Dit drukverschil trekt het vuil van de wanden van de afvoerpijp. Op deze manier kan het vuil weer wegspoelen door de afvoer. Ook hier geldt dat een combinatie van de plopper met soda nog effectiever werkt omdat de ergste zeepresten en haren al zijn losgeweekt. Het kan voorkomen dat u een aantal keer moet ploppen voordat het vuil loslaat en u de afvoer door kunt spoelen.

Ontstoppen met een hogedrukreiniger

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zo’n hardnekkige verstopping in uw riool heeft dat soda, een ontstoppingsveer én plopper niet werken. In dat geval kunt u zelf  nog één ding uitproberen, voordat u de hulp van een loodgieter inschakelt. U kunt namelijk gebruik maken van een hogedrukreiniger. Stop de spuit van de hogedrukreiniger zo diep mogelijk in de afvoerbuis. Werk hierbij heel nauwkeurig, u wilt namelijk voorkomen dat u de hele badkamer of keuken met vies afvalwater versmeerd. Spuit de afvoer een aantal minuten goed door. De hoge druk zou ervoor moeten zorgen dat het vuil loslaat en in het riool verdwijnt.

Is het u helaas niet gelukt om zelf de verstopping te verhelpen? Dan kunt u altijd nog de hulp van een loodgieter inschakelen. Bel bijvoorbeeld naar 0800 – 2400 000 en maak een afspraak met één van de loodgieters van Loodgieters.nl. Zij hebben contracten met loodgieters in het hele land, zo weet u zeker dat u snel een afspraak kunt maken met een loodgieter bij u in de buurt.

 

 

Ipex Group Enter

Ipex Group

IPEX Group is een bedrijf gevestigd in Enter. Het heeft zich gespecialiseerd in het produceren en leveren van bevestigingssystemen. Men richt zich met name op bevestiging van daken, wanden en gevels.

Men heeft een aantal producten dat men voert om de industrie goed van dienst te kunnen zijn:

 • Schroeven (mogelijk in iedere kleur geleverd)
 • Profielen
 • EPDM Banden
 • Geventileerde gevel systemen

Ipex kan bedrijven helpen met het leveren of zelfs ontwikkelen van de juiste producten voor het bevestigen van gevel of dak onderdelen.

IPEX geeft aan veel kennis over de producten in huis te hebben. Gecombineerd met een hoge betrokkenheid geeft dit de mogelijkheid om producten en advies op maat te leveren voor alle relaties.

IPEX Group
Correspondentie:
Postbus 82
7468 ZH Enter
The Netherlands

Adres:
Vonderweg 14
7468 DC Enter
The Netherlands

T +31 (0)547 384 635
F +31 (0)547 384 637
E info@ipex-group.com
W www.ipex-group.nl

 

Laponder Voortman

Laponder Voortman

Financieel advies

Bent u op zoek naar betrouwbaar financieel advies? Laponder Voortman is het financieel adviesbureau die u zoekt! Laponder Voortman is een onafhankelijk financieel adviesbureau op regionaal niveau. Ze geven advies over allerlei financiële zaken zoals: pensioen, hypotheken, verzekering, etc. Kortom, voor alle soorten financieel advies moet u bij Laponder Voortman zijn.

Laponder Voortman heeft een directe manier van werken. Ze houden van nauw contact met de klanten. Wanneer de klant een vraag heeft kunnen ze snel hulp bieden. Ze handelen ook direct de aanvragen af. Niet wachten op derde partijen en ze verschuilen zich achter niemand. Heeft u schade wanneer u een verzekering bij hun hebt? Dan handelt Laponder Voortman dat zelf af en betaalt u uit. Hierdoor zullen er geen misverstanden plaatsvinden. Ook als u een polis wilt afsluiten kunt u dit effectief doen.

Hypotheek advies

Een hypotheek afsluiten is één van de zwaarstwegende keuzes die u moet maken. Daarbij is advies altijd op zijn plaats. Wanneer u twijfels heeft of het bijvoorbeeld wel verstandig is. Of wat er gebeurt wanneer u plotseling financiële problemen krijgt door bijvoorbeeld je werk kwijt te raken. Wat gebeurt er wanneer je de hypotheek niet meer kunt betalen. Met al deze vragen is het altijd verstandig om hypotheek advies te krijgen van een professioneel financieel adviesbureau.

Laponder Voortman kan al deze vragen voor u beantwoorden en nog veel meer voor u regelen. Ook veel zaken waar u niet meteen aan zult denken maar neem bijvoorbeeld: Woonlasten berekening, koopprijs berekening, controle over uw koopakte, bankgarantie, aanvraag voor een woonvergunning, het regelen van taxatie en het regelen van het maandelijkse belastingvoordeel. Er is kennis over een aantal hypotheek soorten. Namelijk Aflossingsvrije hypotheken, lineaire hypotheken, annuïteiten hypotheken en spaar- of bankspaarhypotheken. Dus voor advies over hypotheken en alles wat er bij komt kijken moet u bij Laponder Voortman zijn.

Tandheelkundig centrum Zuiderval

Tandheelkundig centrum Zuiderval is een tandartspraktijk in Enschede die al zeer veel jaren ervaring heeft en beschikt over een nette praktijk waar de modernste technologieën beschikbaar zijn. In de praktijk werken zeer vriendelijke specialisten die alle patiënten op hun gemak kunnen stellen.

BIj tandheelkundig centrum kun je terecht voor de normale halfjaarlijkse controle, maar ook voor:

 • Implantologie
 • Kroon- & brugwerk
 • Paradontologie
 • kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Endodontologie
 • gibitsproblematiek

Ook als je op zoek bent naar een mondhygiënist in Enschede kun je bij tandheelkundig centrum zuiderval terecht.

 

Waterluxe

Waterluxe

Waterluxe is een bedrijf in Enschede waar je prachtige waterontharders kunt kopen. Een waterontharder kopen is iets waar steeds meer mensen zich in gaan verdiepen. Dit is ook niet gek, want er zitten veel voordelen aan.

Voordelen waterontharder

Het plaatsen van een waterontharder heeft veel voordelen: de huishoudelijke apparaten gaan langer mee, u bespaard onnodige kosten en hebt geen last meer van die vervelende kalkringen. Met een waterontharder is het al snel mogelijk om een paar honderd euro per jaar te besparen. Het is dan wel een dure aanschaf, maar de waterontharder heeft zichzelf nog wel een keer terug verdient.

Een bedrijf met een prachtige showroom

Waterluxe beschikt op de locatie in Enschede over een prachtige showroom. Hier kunt u alle modellen bekijken en worden de voordelen van A tot Z uitgelegd door één van de zeer vriendelijke verkopers. Het is prettig om de ontharders eerst te zien, omdat het een best serieuze investering is. Dit bedrag geeft u niet zomaar even uit.

Waterluxe
Marssteden 63
7547 TE Enschede
www.waterluxe.nl