Beimer Meat in Enschede

Verkoopt u dagelijks vlees? Is barbecueën uw hobby? Of houd u simpelweg gewoon veel van vlees? Beimer Meat is dé vlees groothandel in Enschede. Met een breed assortiment aan barbecuevlees is Beimer Meat de vleesleverancier van het oosten!

Beimer Meat heeft al bij velen klanten horecavlees kunnen leveren. Dit komt met name door de vakmanschap die zie hebben, de hygiënische werkwijze waarmee zij werken, de dagverse verwerking én continue kwaliteitscontroles. Op die manier garandeert Beimer Meat dat het horeca vlees heerlijk, mals en van top kwaliteit is. Iets waar veel bedrijven erg positief over te spreken zijn.

Beimer Meat “Professioneel en flexibel”

Beimer Meat is al ruim 60 jaar bezig met het produceren van horeca vlees. Zo hebben zij wekelijks 900 ton aan vlees te verwerken. Op de productielocatie werken er ruim 140 medewerkers aan mee om de beste kwaliteit vlees te produceren. Het vlees wordt door het netwerk van Beimer Meat naar nationale en internationale klanten gedistribueerd.

Het afzetgebied reikt uit van Zweden tot Spanje en van Ierland tot Rusland en nóg verder. Beimer Meat produceert vlees in blok ready snit, zowel gevliesd als semi-pare. Via het zusterbedrijf Beimer Specials wordt er ook geportioneerd en verpakt rundvlees in consumenten- en grootverpakking. Daarnaast leveren zijn ook sous-vide gegaarde en gemalen producten.

Beimer Meat horeca vlees

Beimer Meat in Enschede verkoopt diverse horeca- en rundervleessoorten. De vlezen zijn gecategoriseerd in 4 soorten:

Forequarters: Het voorstuk van een rund, denk hierbij aan: bloemstuk, diamanthaas, ribstuk, borst, ribeye, schoudermuis, etc.

Hindquarter: het ahcterste uiteinde van een gehalveerd karkas van runvlees, lamsvlees, etc. Denk hierbij aan: dunne lende, liesstuk, staartstuk, vinkenlap, achtermuis, bovenbil, etc.

Trimmings: trimmings zijn stukken van het vlees die na het snijden van als restjes dienen, maar nog goed bruikbaar zijn voor producten.

Steaks: Steak is een verzamelwoord voor allerlij luxer soorten horeca vlees, zoals: baklappen, lendelappen, ribeye en biefstuk zijn populair.

Beimer Meat Specials

Beimer Meat Specials is een nieuw toegevoegde dienst waarbij Beimer Meat naar klantwens en op klantvraag kan portioneren. Daarbij kan ook worden gekozen voor garen, sous-vide bereiden, food professionals, industrie en business-to-business afnemers.

Met deze dienst kan de verpakkingsafdeling van Beimer Meat het product op elke gewenste manier en en verpakkingsgewicht voor u verpakken. Dit wordt voornamelijk uitgevoerd voor de merken van Beimer meat, maar kan uiteraard ook voor andere private labels worden gedaan. Hierdoor kan Beimer Meat samen met andere bedrijven hun eigen unieke product op de markt zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *