Eco2work innovatieve reinigings, onderhouds en schoonmmaakmiddelen

Eco2work heeft een uniek assortiment aan volledig ecologische en veilige producten welke uitblinken in werkingsefficiency en duurzaamheid.

Eco2work heeft voor de markten  Techniek, Industrie, Automotive, Bouw en Marine een speciaal effectief concept ontwikkeld. Ze zijn erin geslaagd om zelfs voor extreem agressieve reinigers een duurzame vervanger te ontwikkelen. Elk artikel van eco2work is “bio based” en daardoor duurzaam en op lange termijn goed voor het milieu.

Ecologisch

Het assortiment van bio2work bestaat uit diverse innovatieve reinings-, smeer en onderhoudsmiddelen die in tegenstelling tot andere schoonmaakmiddelen niet alleen een uitstekende werking hebben maar ook nog eens geen schade veroorzaken aan het milieu. Op deze manier weet u zeker dat u met behulp van onze producten niet alleen efficiëntie in huis haalt maar dit ook nog eens doet op een ecologisch verantwoorde wijze.

Help nu zelf ook mee met aan verkrijgen van een duurzamere toekomst en gebruik voortaan de ecologische producten van eco2work.

Eco2Work
Twekkeler Es 7
7547 ST Enschede
088 434 99 65
[email protected]
www.eco2work.com