Ga voor een schone werkomgeving!

Een schone werkomgeving zorgt voor meer rust en een betere gezondheid op de werkvloer. Het is belangrijk om dit goed in de gaten te houden en om te zorgen dat dit goed geregeld is binnen je bedrijf. In een schone en nette omgeving werk je nou eenmaal een stuk beter omdat je minder prikkels om je heen hebt en het is ook beter voor de gezondheid van de medewerkers. Maar waar moet je nou allemaal op letten?

Algemene ruimtes

Of het nou om een school, kantoorpand, zorginstelling of een overheidsinstelling gaat. Je hebt allemaal te maken met tafels, bureaus en gezamenlijke ruimtes en het is belangrijk dat deze schoon gehouden worden. Wanneer je als bedrijf hier niet de tijd voor hebt om dit zelf te doen dan kun je altijd denken aan een schoonmaakbedrijf. Wij werken samen met schoonmaakbedrijf Almelo waarmee we afspraken hebben gemaakt wanneer en hoe vaak ze komen schoonmaken zodat het voor iedereen het beste werkt!

Glasbewassing

Schone ramen zorgt direct voor een goede eerste indruk van je bedrijf. Het ziet er professioneel uit wanneer je pand goed onderhouden en schoon is van de buitenkant. Voorbijgangers of bezoekers zien gelijk bij de eerste aanblik dat dit goed zit. Zorg er wel voor dat je altijd de veiligheid voorop stelt wanneer je met hoge ramen te maken hebt. Ook hier kun je een bedrijf voor laten komen zodat je weet dat het werk goed en veilig gedaan wordt.

Zonnepanelen

Veel bedrijven hebben tegenwoordig ook zonnepanelen op het dak maar ook dit is belangrijk om schoon te houden. Niet alleen voor de eerste aanblik maar ook zeker voor het rendement van de zonnepanelen. Er kan groene aanslag, vogelpoep, algen of andere viezigheid op komen en dit kan zorgen dat de beschermlaag aangetast wordt. Uit onderzoek is gebleken dat het rendement van de zonnepanelen hoger is na schoonmaak.