Hoveniersbedrijf Deeterink

In Markelo treffen we Hoveniersbedrijf Deeterink. Een bevlogen ondernemer die zich graag bezig houdt met de aanleg en onderhoud van tuinen. Men doet dit “op zijn Twents”. Dit houdt in dat men werkt op een no-nonsense wijze met veel kennis van zaken.

Als hovenier houdt Deeterink zich met name bezig met de aanleg en onderhoud van tuinen. In de praktijk komt dit neer op het aanleggen van gazons, bestraten, beplanten en het onderhouden van tuinen (maaien, snoeien, ongediertebestrijding).

Tuin

Een hovenier inschakelen is niet alleen voor de “rich and famous” weggelegd. Afhankelijk van je wensen kun je de diensten bij een hovenier aanpassen. Er zijn voldoende mensen die alleen het zware werk uitbesteden. De hovenier komt dan tweemaal per jaar langs om een voorjaarsbeurt of een najaarsbeurt uit te voeren. De  tuin wordt dan gecontroleerd door een professional en de lastige klusjes zijn gedaan. Het andere uiterste dat een hovenier kan bieden is natuurlijk een volledige ontzorging op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud. U hoeft dan zelf enkel nog te genieten van uw prachtig aanlegde en goed onderhouden tuin.

Hoveniersbedrijf Deeterink B.V.
Luttekeveldweg 11
7475 RX Markelo

Tel: 0547-389758
Mobiel: 06-53131391

[email protected]

www.hoveniersbedrijfdeeterink.nl