Kunststof wandpanelen voor duurzame stallenbouw van Combiboard.

Steeds meer bedrijven zijn opzoek naar oplossingen om te verduurzamen, ook in de agrarische sector. Waar steeds meer bedrijven er voor kiezen om te investeren zonnepanelen, is er ook steeds meer vraag naar duurzame materialen voor stallenbouw.

Bij Combiboard is naar jaren van productontwikkeling een innovatief kunststof panelen systemen voor de bouw van stallen tot stand gekomen. De panelen zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Het is een robuust product dat zeer geschikt is voor het maken van binnen- en buitenwanden van stallen.

Doordat de panelen makkelijk te verwerken zijn kunnen stallen altijd op maat gemaakt worden. Hierdoor is het bij uitstek zeer geschikt bij stallenbouw voor varkens en stallenbouw voor melkvee. Het panelen systeem zijn volledig van kunststof en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen in de branche.

Stallenbouw voor melkvee

Koeienstallen en daarmee ook de wanden krijgen vaak veel te verduren. Het is daarom van beland de panelen tegen een stootje kunnen. De kunststof panelen van Combiboard worden gevuld met beton waardoor ze sterk en stootvast zijn.

Stallenbouw voor varkens

Voor varkenstallen zijn de panelen ook zeer geschikt. Hygiëne staat bovenaan in de prioriteitenlijst van varkensstalhouders. Door de gladde afwerking van de wandpanelen zijn deze makkelijk te reinigen. Dit voorkomt dat bacteriën zich ophopen en ziekte verspreiden onder de varken. Daarnaast zijn de panelen bijzonder geschikt voor het bouwen varkenshokken en hokafscheidingen.
Voordelen van kunststofpanelen

Verduurzaming is iets waar we steeds meer naar opzoek zijn. De kunststof panelen van Combiboard dragen hieraan bij. De panelen hebben ten opzichte van traditionele stallenbouw een veel langere levensduur. Daarnaast zijn de panelen gemaakt van 100% recyclebaar kunststof. Door de naadloze aansluiten van de panelen zijn ze zeer makkelijk te reinigen waardoor er minder gebruik gemaakt hoeft te worden van chemische reinigingsmiddelen.

Al met al dus genoeg redenen om te kiezen voor duurzame stallenbouw panelen van Combiboard.