Laponder Voortman

Financieel advies

Bent u op zoek naar betrouwbaar financieel advies? Laponder Voortman is het financieel adviesbureau die u zoekt! Laponder Voortman is een onafhankelijk financieel adviesbureau op regionaal niveau. Ze geven advies over allerlei financiële zaken zoals: pensioen, hypotheken, verzekering, etc. Kortom, voor alle soorten financieel advies moet u bij Laponder Voortman zijn.

Laponder Voortman heeft een directe manier van werken. Ze houden van nauw contact met de klanten. Wanneer de klant een vraag heeft kunnen ze snel hulp bieden. Ze handelen ook direct de aanvragen af. Niet wachten op derde partijen en ze verschuilen zich achter niemand. Heeft u schade wanneer u een verzekering bij hun hebt? Dan handelt Laponder Voortman dat zelf af en betaalt u uit. Hierdoor zullen er geen misverstanden plaatsvinden. Ook als u een polis wilt afsluiten kunt u dit effectief doen.

Hypotheek advies

Een hypotheek afsluiten is één van de zwaarstwegende keuzes die u moet maken. Daarbij is advies altijd op zijn plaats. Wanneer u twijfels heeft of het bijvoorbeeld wel verstandig is. Of wat er gebeurt wanneer u plotseling financiële problemen krijgt door bijvoorbeeld je werk kwijt te raken. Wat gebeurt er wanneer je de hypotheek niet meer kunt betalen. Met al deze vragen is het altijd verstandig om hypotheek advies te krijgen van een professioneel financieel adviesbureau.

Laponder Voortman kan al deze vragen voor u beantwoorden en nog veel meer voor u regelen. Ook veel zaken waar u niet meteen aan zult denken maar neem bijvoorbeeld: Woonlasten berekening, koopprijs berekening, controle over uw koopakte, bankgarantie, aanvraag voor een woonvergunning, het regelen van taxatie en het regelen van het maandelijkse belastingvoordeel. Er is kennis over een aantal hypotheek soorten. Namelijk Aflossingsvrije hypotheken, lineaire hypotheken, annuïteiten hypotheken en spaar- of bankspaarhypotheken. Dus voor advies over hypotheken en alles wat er bij komt kijken moet u bij Laponder Voortman zijn.