Proline Design

Proline Design levert kunststof kozijnen in Enschede en omstreken. Naast kozijnen kun je bij Proline Design ook terecht voor kunststof deuren, schuifpuien, gevelbekleding en dakkappelen door heel Nederland. Steeds meer huizenbezitters besluiten om over te gaan op kunststof kozijnen vanwege het onderhoudsvrije en besparende karakter van dit type kozijn. Kunststof kozijnen zijn in eerste instantie wel wat duurder in aanschaf dan de traditionele houten kozijnen, maar bieden op de langere termijn meer voordelen.

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsvrij

Kunststof kozijnen zijn bijna volledig onderhoudsvrij. Ze behouden hun mooie kleur, rotten niet en hoeven niet geschilderd te worden. Je hoeft de kozijnen alleen af en toe af te nemen met een natte lap.

Besparen op de energierekening

Kunststof kozijnen zijn een stuk energie neutraler dan houten kozijnen. Dankzij de structuur van de kozijnen verdwijnt er minder warmte naar buiten. In kunststof kozijnen zitten namelijk allemaal kleine kamers die ervoor zorgen dat de warmte niet kan ontsnappen en dat kou buiten blijft. De kozijnen moeten echter wel worden gecombineerd met HR+ glas, omdat anders de warmte alsnog via de ruiten kan ontsnappen.

Schuco kunststof kozijnen

Er zijn veel verschillende soorten kunststof kozijnen. één van de marktleiders op design en materialistisch gebied is Schuco. Schuco heeft een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende maten, kleuren en ontwerpen en is daarnaast ook nog eens zeer veilig. Het is natuurlijk belangrijk dat inbrekers de kozijnen van buitenaf niet makkelijk kunnen openen.

De werkzijze van Proline Design

Zelf heb ik mijn kunststof kozijnen bestelt via Proline Design. Het bedrijf gaat goed en kwalitatief te werk. Allereerst wordt er een eerste kennismaking gepland en worden de mogelijkheden op je eigen locatie bekeken. Ze kunnen veel vertellen over de verschillende producten en ze denken goed mee in de verschillende mogelijkheden die er zijn.

Er wordt vervolgens een vrijblijvende offerte verstuurd en zodra deze akkoord is komt er een ervaren monteur de kozijnen inmeten. Tijdens het inmeten worden ook de gekozen kleuren en draairichtingen nogmaals doorgenomen.

Vervolgens worden de benodigde onderdelen besteld en bij binnenkomst wordt het moment besproken waarop deze geplaatst kunnen worden.