Restaurant Hanninkshof

Hanninkshof – Het restaurant in Enschede

Hanninkshof is een (luxe) restaurant in Enschede waar je heerlijk uitgebreid kunt eten. Het restaurant bestaat inmiddels alweer 4 jaar en heeft in een korte tijd een zeer grote klantenkring opgebouwd. Je kunt er niet alleen terecht voor een 4 of 5 gangen menu of een heerlijk gerecht a la carte, maar ook voor een heerlijke lunch.

Het restaurant ligt op een prachtige locatie waar je bij mooi weer veel fietstoeristen ziet genieten van een drankje en hapje op het mooie terras. Hanninkshof ligt namelijk op de route van vele fietsroutes.

foto van restaurant Hanninkshof Enschede

Catering van Hanninkshof

Ook als je op zoek bent naar tot in de puntjes verzorgde catering kun je bij Hanninkshof terecht. Hanninkshof verzorgt vaak de catering in Enschede en omstreken voor zakelijke aangelegenheden, maar kun je ook bellen voor een heerlijke barbecue op locatie of om de catering te verzorgen op een bruiloft. Om maar een voorbeeld te noemen. Hanninkshof heeft een aantal weken geleden de volledige catering verzorgd bij de opening van het MKB plein.

Een kijkje naar binnen

Als we Hanninkshof van binnen bekijken dan kunnen we wel stellen dat hier eten echt een verademing is. Het restaurant is zeer sfeervol ingericht en is tot in de details verzorgd. De mooie open haard maakt de beleving helemaal af.

Mooi eten

Het restaurant in Enschede staat bekend om het “mooie eten” dat ze elke dag maar weer weten te realiseren. Bij het ontvangst van het bord denken veel bezoekers “Eigenlijk is dit zonde om op te eten”.

 

Restaurant Hanninkshof

Usselerhofweg 5
7548 RZ Usselo-Enschede

Tel. 053-4283129
E-mail: [email protected]