Weppster Webdesign

Weppster Webdesign Borne

Weppster is een full-service internetbureau in Borne. Met een klein team bouwen ze professionele websites; door de grafische vormgeving wordt zo een eigen identiteit gecreëerd voor ieder bedrijf. Doordat ze voor elke discipline specialisten in huis hebben en samenwerken met gerenommeerde partners kan iedereen terecht bij Weppster voor diverse projecten op het gebied van vormgeving, drukwerk en internet!

Weppster Webdesign Borne
Internetbureau in Borne, specialisme WordPress en Magento

Weppster, webdesign Borne, kent zijn oorsprong al sinds 1996 en is gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van websites / webshops en webbased software met WordPress (inc. WooCommerce) en Magento.

Ze streven naar websites die toegankelijk zijn voor iedereen en op ieder platform. Daarom bouwen ze tegenwoordig voornamelijk nog Responsive Websites die zich aanpassen aan het apparaat waarop de website of webshop wordt bekeken, dus ook tablets en mobiele telefoons!

Door de brede vakkennis en nauwe samenwerking met diverse partners kunnen ze een totaaloplossing bieden voor online media, van concept tot website, inclusief vormgeving, webdesign, interactieve modules en online marketing.

Bij Weppster zijn ze voornamelijk actief in de regio Almelo, Borne, Hengelo, Enschede (Twente, Overijssel), Deventer, Zwolle en Apeldoorn, maar ook steeds meer landelijk, voornamelijk met webshops/internetwinkels voor relaties.

Kom je graag vrijblijvend in contact om de mogelijkheden te bespreken met Weppster, dan is iedereen welkom op het kantoor in Borne.

Bezoek hier de site van Weppster webdesign in Borne.