Buenos Vinos: Wijnhuis in Rijssen

Handig voor heel Twente

Buenos Vinos is een wijnhuis zoals je ze niet heel snel tegenkomt in deze regio. Het concept heeft een aantal unieke kenmerken.

Levering aan huis of in het restaurant

Uiteraard heeft men een vestiging. En die is gelegen in Rijssen. Maar men rijdt de hele regio door om regelmatig wijnen te leveren bij particulieren en restaurants. Men gaat zelfs zo ver dat binnen Rijssen, Nijverdal, Hellendoorn, Holten, Markelo, Wierden en Enter men op donderdagavond en op zaterdagmorgen gratis levert.

Unieke wijnen

Men heeft twee collecties wijnen. Eén is voor de particulier. Dit deel bestaat uit kwaliteitswijnen die men zelf importeert. De andere collectie bestaat uit unieke wijnen voor de horeca. Deze wijnen zul je nergens anders in Nederland aantreffen. Daarnaast bestaan beide collecties enkel uit hoge kwaliteit wijnen die persoonlijk zijn geselecteerd.

Wijn proeverij thuis pakket

Wil je nu graag deze wijnen eens proberen? Of woon je helaas niet in de regio Twente. Niet getreurd via de webshop bieden ze een erg goed wijnproeverij thuis pakket aan. Zeker een aanrader voor heel Nederland!