Keurigadvies

Keurigadvies – De energiebesparingsspecialist van Twente

Keurigadvies is de specialist op het gebied van energiebesparing. Zij helpen u graag om uw huis of kantoorpand zo energiebesparend mogelijk te maken.

Zonnepanelen

Je ziet het steeds vaker boven op de daken van de huizen, zonnepanelen. Het plaatsen van zonnepanelen zorgt er niet alleen voor dat uw energierekening omlaag gaat, het is ook nog eens beter voor het milieu. Dit omdat u uw eigen energie opwekt, zodat u niet meer afhankelijk bent van de levering van elektriciteit via uw energieleverancier.

LED Verlichting

Ook het plaatsen van LED verlichting is voor Keurigadvies een onderdeel van energiebesparing waarin zij gespecialiseerd zijn. Nog niet iedereen is ermee bekend, maar vanaf juli 2020 is iedereen verplicht om LED verlichting te hebben. De kosten voor de aanschaf van LED verlichting is in eerste instantie duurder, maar deze kosten heeft u zo terugverdiend. Een LED lamp gaat immers gemiddeld tussen de 5 en 10 jaar mee.

Energiecontracten

Iedereen heeft een energiecontract. Maar welke energieleverancier past nu het beste bij uw situatie. Keurigadvies bespreekt graag met u de verschillende mogelijkheden. Gaat u voor het laagste tarief, of heeft u een graag een groene energieleverancier?

Keurigadvies

Smitbreestraat 4
7581 HE Losser
www.keurigadvies.nl
[email protected]
085-0074303