De juiste transportmiddelen voor jouw bedrijf

Wanneer jij een bedrijf hebt moet je ervoor zorgen dat je de juiste equipment in huis hebt waarmee je de werkzaamheden ze goed en veilig mogelijk kunt laten doen. Bij elk bedrijf kan dit natuurlijk anders zijn. Bij het ene bedrijf heb je simpel weg andere bedrijfsmiddelen nodig dan bij de andere. Wanneer je ervoor zorgt dat jouw bedrijf de juiste bedrijfsmiddelen heeft kan dit niet alleen zorgen voor snel en veilig werk maar ook voor een goed gevoel en goede kwaliteit van jouw geleverde werk. Soms wordt het nog wel eens onderschat hoe belangrijk dit eigenlijk is. Sommige bedrijven denken te weinig aan het vernieuwen van de bedrijfsmiddelen. Of kiezen juist voor de verkeerde bedrijfsmiddelen die niet passen bij de diensten die worden uitgevoerd.

Passend advies en levering van de beste heftrucks

Ben jij nou opzoek naar een elektrische heftruck dan ben je bij totaallift aan het juiste adres. Zij helpen jou bij de keuze voor de juiste heftruck wat dus ook geen makkelijke keuze is. Heftrucks zijn te verkrijgen in verschillende maten, vormen, kleuren en functies. Het kiezen van een geschikte heftruck voor uw bedrijf kan een tijdrovend proces zijn. Het is erg handig om de juiste beslissing te nemen voor de juiste heftruck voor uw werkzaamheden. Voor het kopen van een heftruck heb je 4 belangrijke vragen die jou kunnen helpen met de zoektocht. Waar ga ik de heftruck inzetten? Gebruik ik de heftruck alleen binnen? Hoeveel KG moet ik heffen met de heftruck? Welke hefhoogte heb ik nodig? Wanneer je de juiste type heftruck hebt gevonden zullen ze je bij totaallift verder helpen met het personaliseren. Onder andere de vorklengte en sideshift zijn details welke nog samen met je bekeken zullen worden.

Waarom kiezen voor een elektrische heftruck?

Elektrische heftrucks maken de werkzaamheden eenvoudiger en efficiënter. De flexibiliteit om ladingen te verplaatsen met de laagst mogelijke kosten. Een hele dag werken met een elektrische heftruck kost minder dan een vergelijkbare heftruck met verbrandingsmotor. Het kan tot wel 60% besparing opleveren. Een elektrische heftruck is prijzig in de aanschaf, alleen bespaar je op jaarlijkse onderhoudskosten en brandstofkosten.