Dé oplossing voor vocht in de binnenkant van jouw ramen!

We kennen het waarschijnlijk allemaal wel: vocht in de binnenkant van je ramen. Dit heeft bijvoorbeeld als oorzaak dat warme lucht die afkoelt gaat zitten in de koude plekken in huis. Dit zijn meestal de ramen en spiegels. Dé oplossing hiervoor is: Condensys.

Wat doet het bedrijf Condensys?

Condensys repareert glas zonder glasvervanging. Mocht je condens hebben tussen je dubbel glas, dan repareert Condensys dit voor je zonder glasvervanging. Dit levert je een kostenbesparing op tot wel 80%, wat heel erg veel is. Een volledig nieuwe ruit is namelijk aardig duur en bij de oplossing van Condensys scheelt je dit gewoon een hele boel.

Als je dubbel glas lek is dan kun je dus voor deze duurzame oplossing van Condensys denken. Ze hebben geen voorrijkosten in geheel Nederland en komen overal langs. Ter plekke bepaald het bedrijf hoeveel kleine gaatjes er in het raam geboord worden. Afhankelijk van de grootte worden er of 2 of 4 kleine gaatjes geboord in de hoeken van het raam. Via die gaatjes wordt de binnenkant van het raam volledig gespoeld en gereinigd.

Als er 14 dagen voorbij zijn is de condens aan de binnenkant van je raam volledig weg en worden er transparante filters geplaatst in de gaatjes van het raam. Dit zorgt ervoor dat het tussen de glasbladen vocht- en vuilvrij blijft.

Hoe herken je het lek in je glas?

Er zijn een aantal manieren hoe je een lek in je dubbelglas kan ontdekken:

  • Je ziet vocht of condens in de binnenkant van je raam
  • Je ziet onderin het raam water en vuil liggen
  • Je ziet een witte of blauwe waas in de binnenkant van je raam
  • Je ziet ronde witte afzettingen, vlekken of strepen in de binnenkant van je raam
  • Je ziet een witte uitbloei in het glas of op de afstandshouders tussen de glasbladen