Specialisten in afdek- en opslagsystemen

Al meer dan 60 jaar is Wiefferink gespecialiseerd in afdek- en opslagsystemen voor silo’s, biogasinstallaties en de opslag van gas, gier, water, slib en andere vloeistoffen. Wiefferink zit gevestigd onder andere in Oldenzaal, maar wil nu ook de Duiste markt op. Wiefferink zal zich vooral gaan richten op het verkopen van ‘Tragluftdach biogas’.

Productie

Wiefferink levert diverse afdek- en opslag oplossingen voor de biogas- en agrarische sector wereldwijd. Dagelijks werken hun monteurs dus ook aan het vervaardigen van deze oplossingen. Wiefferink beschikt over twee grote productielocaties. Eén in Nederland en één in Polen. Vanzelfsprekend worden hier de oplossingen nauwkeurig getest en geïnspecteerd voordat ze de productie verlaten.

Montage

Bij Wiefferink heeft u ook de mogelijkheid om de producten op locatie te laten monteren door de gecertificeerde monteurs van Wiefferink. Een opleveringsrapportage en een gebruikshandleiding maakt standaard deel uit van het dienstenpakket. Dit waarborgt kwaliteit en veiligheid voor uw project.

Verschillende oplossingen

Bij Wiefferink zijn al vele oplossing ontworpen en waargemaakt. Hierbij kun je dus denken aan afdek- en opslagsystemen voor silo’s, biogasinstallaties en de opslag van gas, gier, water, slib en andere vloeistoffen.

Wiefferink biedt voor ieder type gasopslag de juiste oplossing. De behoefte aan gasopslag is project specifiek. Vaak is dit afhankelijk van de hoeveelheid gasproductie en de beschikbare ruimte. Wiefferink is vooral bezich met de
“Air Blown (AB) Cover”. Dit is momenteel het meest efficiënte luchtgedragen dak is voor uw biogasinstallatie. Een innovatief, zelf ontwikkeld dubbelmembraan biogasdak voor biogasinstallaties met variabel gasopslagvolume. Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat slechte weersomstandigheden er niet doorheen komen

Ook kun je bij Wiefferink terecht voor duurzame silo afdekkingen. Het is een efficiënte en economische methode om verschillende typen silo’s af te dekken. De afdekkingen zijn conform milieurichtlijnen van de EU. Het regenwater wordt bovendien buiten de silo gehouden.