Dé plek voor een nagelstyliste

Wil jij graag een opleiding volgen om een gespecialiseerde nagelstyliste te worden? Dan is Delicia Salon in Enschede de plek waar jij moet zijn. Hier leer je de fijnste kneepjes van het vak met heel veel plezier. In dit blog lees je meer over wat je gaat leren.

De lessen tijdens de opleiding

De basisopleiding nagelstyliste bestaat uit 9 lessen en 1 examen die je gaat volgen. De lessen bestaan uit een opbouw van een kennismaking met alle producten en product keuzes tot aan het proefexamen. Je begint bij het begin en eindigt als een ware specialist in het vak. Een mooie uitspraak van het bedrijf: “From zero to perfection” omschrijft hoe jij met de juiste begeleiding een specialist wordt.

De lessen variëren ook met praktijk en theorie. Meestal wordt er gestart met een stukje theorie, waarna je vervolgens over gaat naar de praktijk om de theorie in de praktijk te oefenen. Als je al je lessen voltooid hebt mag je op voor je examen, die bestaat uit theorie en praktijk. Je slaagt alleen wanneer je de technieken van het vak beheert.

Aan de slag als nagelstyliste

Na het afronden van het examen ben je een nagelstyliste die goed gespecialiseerd is. Hiermee kun je bij vele beauty salons aan de slag, maar je kunt natuurlijk ook zelf voor een avontuur kiezen en een eigen salon te openen. Met de specialiteiten die je hebt kun je zo aan de slag en weet je de fijne technieken van het vak.

Delicia salon is dan de plek waar je nog vaak aan terug zult denken, het is immers de plek waar je je examen behaald hebt. Bij Delicia Salon werken ze in kleine groepen, waardoor er veel aandacht voor de cursisten is. Er is veel gezelligheid en geen stress.