De woontrend van 2022: Stalen deuren!

Ben jij opzoek naar een nieuwe en hippe uitstraling van je interieur. Dan zijn op maat gemaakte stalen deuren precies wat je zoekt. Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor stalen deuren. Door de keuze uit veel verschillende kleuren en maten is bijna geen enkele stalen deur hetzelfde.

Stalen binnendeuren op maat

Net als voorgaande jaren blijven op maat gemaakte stalen deuren een trend. Dit zal ook nog wel een aantal jaren zo blijven. Door de frisse en hippe look zijn stalen deuren perfect voor in kantoorpanden, showrooms en nieuwbouwprojecten. Nu deuren niet alleen meer functioneel hoeven te zijn en ze een kamer echt af kunnen maken is het vooral van belang dat ze iets uitstralen. Er zijn meerdere soorten stalen deuren:

– Stalen opdekdeuren
– Stalen taatsdeuren
– Stalen Schuifdeuren
– Stalen roomdividers

Welke deur jij kiest is afhankelijk van jouw smaak en stijl. Het is belangrijk dat de stalendeur past bij jouw interieur. Ook moet de deur goed functioneel zijn en passen bij jouw wensen.

Waarom zou je kiezen voor stalen deuren?

Tegenwoordig zien we steeds vaker de stalen deuren bij mensen in huis. Stalen deuren worden niet alleen gekozen voor hun unieke uitstraling. Naast de hippe look kennen stalen deuren nog meer voordelen:

– Ruimere uitstraling in je interieur
– Makkelijk te onderhouden
– ideaal om een ruimte te verdelen

Als je iets bijzonders zoekt voor in je huis, zijn stalen deuren de oplossing. Dit kan bij het bedrijf Pjokke in Enschede voor jou leveren. Ze maken elke deur in hun atelier, waardoor deze deuren uniek en bijzonder zijn. Samen kunnen jouw ideeën gerealiseerd. Stalen deuren op maat laten maken kan dus bij Pjokke!