Een koffie abonnement voor je bedrijf

In het zakelijke leven drinken we liters koffie. Alleen word er bij ieder bedrijf andere koffie gedronken. Het liefst drink je natuurlijk verse koffie en geen oploskoffie. Alleen gebeurt het net iets te vaak dat we vergeten nieuwe bonen in te halen. Om dit te voorkomen zou je ervoor kunnen kiezen om een koffie abonnement te nemen.

Waarom een koffie abonnement

Een koffie abonnement zorgt ervoor dan je geen omkijken hebt naar de koffie voorraad. Je stelt namelijk in hoeveel en hoe vaak je koffiebonen nodig hebt. Hierdoor heb je altijd genoeg koffie bonen op voorraad. In het begin is het wel even kijken hoeveel koffie je nodig hebt. Je moet natuurlijk zelf aangeven hoeveel koffiebonen je nodig hebt. Hierdoor zal je in het begin soms iets te veel of te weinig koffie bestellen. Na de eerste weken zul je al wat meer inzicht hebben in het koffie verbruik.

Flexibel

Doordat het verbruik nog wel eens kan veranderen zijn de abonnementen vaak flexibel. Gaat er een werknemer weg? Of komt er juist iemand bij? Dan verandert natuurlijk hoeveel koffiebonen je nodig hebt. Het is dan ook meer dan logische dat je in zo’n situatie je abonnement moet kunnen aanpassen. Een ander voordeel is dat je een keer in de zoveel tijd ook kunt kiezen voor een andere smaak. Bevalt de smaak toch niet zo goed? Dan verander je hem weer terug naar de smaak die beter beviel.

Een koffie apparaat bij je koffie abonnement

Wil je naast de koffie ook een koffie machine? Dat kan. Dan betaal niet meer per zak bonen, maar per kopje koffie. Bij dit soort abonnementen zit dan de koffie bonen, de koffiemachine en het onderhoud bij de prijs in. Op lange termijn is dit wel duurder, maar je hebt geen onverwachtse kosten en je hoeft geen grote investering te maken.