Ruim aanbod kazen bij Huuskes

Bij Huuskes hebben ze een ruim aanbod binnenlandse en buitenlandse kazen. Voor echte kaasliefhebbers is deze kaaswinkel in Almelo the place to be. De kazen zijn met de grootste aandacht en vakmanschap gemaakt. Iedere kaas bij Huuskes heeft zijn eigen bijzondere smaak. Bij een goede kaas hoort natuurlijk ook een goede wijn. Bij Huuskes weten ze dit als geen ander, daarom vindt je bij Huuskes ook de lekkerste wijnen. Lees meer over de kazen en wijnen van Huuskes in dit artikel.

Dé kaasboer van Almelo

Huuskes is dé kaasboer van Almelo. Bij Huuskes vindt je de lekkerste kazen en kaasplanken. Het assortiment van Huuskes bestaat uit diverse speciale kazen, traditionele kazen en kaasplanken. Deze kazen hebben ieder hun eigen unieke smaak. Voor iedereen is er wel een kaas die ze lekker vinden. Voor gelegenheden zijn de kaasplanken van Huuskes ideaal om op te tafel te hebben. Met een kaasplank op tafel kan iedereen genieten van de allerlekkerste kazen. Ook voor iedereen die niet van kaas houdt heeft Huuskes verschillende tapas. Voor andere delicatessen, zoals salades, vleeswaren, olijven en tapenades ben je bij Huuskes ook op het juiste adres!

Bij kaas hoort wijn

Huuskes heeft naast hun aanbod kazen ook diverse heerlijke wijnen in het assortiment. Huuskes verkoopt bijzondere wijnen uit alle delen van de wereld. Wijnen als rood, rosé, wit, bubbels en port zijn allemaal te verkrijgen in de wijnhandel van Huuskes. Naast een heerlijke kaas kunt u bij Huuskes dus ook terecht voor een bijpassende wijn.

Heb jij advies nodig over de kazen en wijnen van Huuskes? Kom dan langs bij de kaaswinkel in Almelo. Natuurlijk kun je ook contact opnemen telefonisch of per mail.