Een lekker visje eet je bij de Viszaak

Wanneer je zin hebt in een lekker stukje vis bij een vishandel in Enschede dan kun je een keer een kijkje gaan nemen bij de viszaak. Dit is een mooie viszaak waar je kunt genieten van verse producten en goede service!

Verschillende vestigingen

De viszaak heeft in Enschede 2 verschillende vestigingen. Sinds 2018 zit er een viszaak bij de Miro. Dit is een winkelcentrum waar je dus je boodschappen kunt combineren met het eten van een lekker visje! Bij deze vestiging zit een groot zit gedeelte waar je ook gezellig met meerdere personen kunt genieten van een visje, drankje, salade en nog andere producten. Tevens in Enschede in het winkelcentrum van Stroinkslanden zit de tweede vestiging van de Viszaak. Ook hier kun je goed terecht voor een van de vele soorten vis die ze aanbieden. Naast deze 2 vestigingen zit er ook nog een viszaak in Deventer.

Het Menu

Naast een lekker gebakken visje dat je hier kunt bestellen hebben ze nog een uitgebreid menu waar je uit kunt kiezen en waar je lekker de tijd voor kan nemen in het restaurant gedeelte.  Zo kun je genieten van gefrituurde garnalen, mosselen of inktvisringen maar ook van een lekker vis menu wanneer je met de hele familie gezellig wat wil eten! Ook voor de kleintjes bieden ze een kindermenu aan zodat er niet teveel over blijft van dit lekkere eten. Naast het eten dat ze aanbieden kun je hier ook prima even stoppen voor een kopje koffie, thee of een ander drankje.

een goede optie

Zoals ik al eerder zei, is het een goede optie om een dagje winkelen bij winkelcentrum de Miro te combineren met een bezoek aan deze viszaak. Met een goede bediening en een lekker uitgebreid menu is hier voor iedereen wel wat lekkers te bestellen.