Het inschakelen van een hovenier en het kopen van een occasion

Afgelopen zomer heb ik een aantal keuzes gemaakt waar ik tot op de dag van vandaag heel blij mee ben, deze deel ik daarom graag ook met jullie.

Het inschakelen van een hovenier

Sommige mensen vinden het geweldig terwijl anderen het juist een afschuwelijke klus vinden, het onderhouden van de tuin. Hierbij kun je denken aan het bemesten van planten en het gazon, het bestrijden van onkruid, het plaatsen van nieuwe planten, het maaien en netjes afwerken van het gazon en het snoeien van planten. Wanneer je een kleine tuin hebt is dit allemaal nog wel een keer gebeurd maar bij tuinen met een groter oppervlak neemt het toch iets meer tijd in beslag.

Zelf vind ik het bijhouden van de tuin echt verschrikkelijk, het is iets waar ik nooit zin in heb en daarom ligt mijn tuin er vaak ook verwilderd bij. Afgelopen zomer heb ik de hulp van een hoveniersbedrijf ingeschakeld, zij nemen het volledige onderhoud voor hun rekening. Ze zijn in de zomer meteen begonnen met het verwijderen van onkruid en het snoeien van heesters en vaste planten. Mijn tuin lag er na de tijd weer super strak bij, ik ben zeer tevreden over het werk van de hoveniers en zou dus daarom ook iedereen aanraden om voor tuinonderhoud in Almelo te kijken.

Een occasion kopen

Een andere keuze die ik afgelopen zomer heb gemaakt is om te kijken naar occasions Enschede. Ik twijfelde al een tijdje of ik het zou doen, toen ben ik uiteindelijk gewoon is bij een bedrijf gaan kijken. Ze hadden een erg ruim assortiment en ze hebben mij goed begeleid bij het kopen van een occasion. Door deze goede begeleiding en service heb ik uiteindelijk een auto gekocht waarmee ik tot op de dag van vandaag super tevreden ben.