Hollink | Hypotheekadvies in Enschede

Het is een onrustige tijd voor de huizenmarkt. Er bestaat nog steeds een groot tekort aan huizen. Daarnaast is de hypotheekrente aan het stijgen en zijn de huizenprijzen nog steeds ongekend hoog. Steeds meer mensen twijfelen of dit wel het moment is om een huis te kopen. Enerzijds wordt er nu gekocht om te voorkomen dat er nog meer rente betaald moet worden. Anderzijds wordt er gewacht tot dat de huizenprijzen dalen door de stijgende rente. Dit gaat vaak hand in hand gaat met elkaar. Met zoveel aspecten om rekening mee te houden is het handig als je dan wordt voorzien van een goed hypotheekadvies, iets waar een hypotheekadviseur je goed bij kan helpen. Hollink financieel advies uit Enschede kan je op verschillende vlakken uitstekend helpen.

De Hypotheekadviseur in Enschede

Een huis kopen of verkopen is niet iets wat je dagelijks doet. Er hangt dan ook een grote financiële verantwoording aan vast, iets wat je goed geregeld wilt hebben. Zoals hierboven beschreven is de rente aan stijgen. Iets wat je wil voorkomen is dat je over een aantal jaar je huis niet meer kunt betalen door de toenemende rente. Je wilt daarom een onafhankelijk adviseur die jou centraal stelt. Iemand die rekening houdt met jouw huidige financiële situatie maar ook naar die van de toekomst kijkt. Iemand die jou in het gehele proces van het begin tot eind adviseert, ondersteund en ontzorgt. Dit snappen ze Hollink financieel advies als geen ander. Dit in combinatie met hun Twentse nuchterheid maakt het dat ze jou van een professioneel advies in verstaanbare taal kunnen voorzien.

Financiële diensten

Wanneer je zelf een huis hebt weet je dat er op financieel vlak vaak meer bij komt kijken dat alleen een hypotheek. Zo heb je onder andere een aantal verzekeringen nodig, waarvan een aantal zelfs verplicht zijn. Overlijdensrisicoverzekering, opstalverzekering en inboedelverzekering zijn de verzekeringen die onder andere verplicht zijn. Dit is iets waar Hollink financieel advies je uitstekend in kan adviseren. Korte lijntjes en mensen die direct jouw situatie kennen. Kortom alles onder één dak, met één aanspreekpunt, maakt het leven weer een stukje makkelijker. Bekijk welke diensten Hollink finacieel advies nog meer allemaal te bieden heeft.

Hollink financieel advies Enschede

Lasondersingel 151
7514 BR ENSCHEDE
053 74 00 110
[email protected]