Om deze redenen wil je een kunstkerstboom!

Komt er elk jaar een echte kerstboom in huis maar twijfel je wel eens of je niet een kunstkerstboom moet halen? Twijfel niet langer want hier zijn de beste redenen waarom jij een kunstkerstboom in huis wil hebben!

Investering in de toekomst

Een kunstkerstboom is in aanschaf misschien iets duurder dan een echte boom maar je hebt hier dan ook meer dan 1 kerst plezier van natuurlijk. Waar je normaal na de kerstperiode de echte boom de deur uit gooit kun je een neppe netjes opbergen en het volgende jaar weer tevoorschijn toveren! Naast dat die jaarlijks terug kan komen kun je hem ook nog eens veel langer laten staan als je daar behoefte aan hebt!

Geen afval meer

In de winter maanden ben je in huis vaak ook wat meer aan het stoken. De verwarming staat toch iets hoger dan de rest van het jaar en dit heeft ook weer zijn effect op een echte boom. Door de warmte verliest een echte boom sneller zijn naalden en daar kun je mooi druk mee zijn om deze op te ruimen elke keer. Met een neppe boom heb je hier natuurlijk geen last van! Naast de naalden die de boom loslaat moet je op een gegeven moment wanneer je er klaar mee bent de boom ook nog weg doen wat ook nog voor de nodige last kan zorgen.

Met een echte haal je niet alleen een boom in huis

Wanneer je een echte boom in huis haalt dan is het niet alleen de boom met de natuurlijke geur die je binnen krijgt. Een Echte boom bevat over het algemeen een hoop bacteriën en nog veel meer insecten. Mocht je hier dus geen behoefte aan hebben dan is een kunstkerstboom de juiste oplossing voor jou!

overtuigd?

Als je na het lezen van dit bericht overtuigd bent dan rest er nog maar 1 ding! Over gaan tot aankoop van een neppe boom. Er zijn veel aanbieders en veel soorten bomen waar je uit kunt kiezen. Zelf ben ik heel tevreden met de bomen van KJ kunstkerstbomen. Maar kijk vooral lekker rond naar de perfecte boom voor jou!