Je eigen goodiebags maken

Ga je als bedrijf ergens naar een beurs of evenement en wil je graag goodiebags maken om jouw bedrijf te promoten? Gratis goodiebags werken erg goed om potentiële klanten nog even aan je terug te laten denken. Door wat informatieve flyers en wat giveaways in een goodiebag te stoppen denken mensen tijdens het uitpakken nog even terug aan jouw bedrijf. Wat stop je dan allemaal in een goodiebag? We geven je wat tips.

  1. De ‘bag’ zelf: Het is leuk om wat informatieflyers en wat leuke spulletjes in een goodiebag te stoppen maar de tas waar het is zit is toch wel het belangrijkste en het eerste wat iemand ziet. Zorg er dus voor dat jouw goodiebags voorzien zijn van een logo of naam. Het beste kun je ervoor kiezen om de tassen te laten bedrukken. Hoe groter de hoeveelheid tassen die worden bedrukt, hoe goedkoper het vaak wordt.
  2. Informatieve flyers: De goodiebags zijn bedoeld om kennis te laten maken met jouw bedrijf, het is dus belangrijk om flyers in een goodiebag te doen waarop duidelijk wordt wat je doet en waar je voor staat.
  3. Korting: Nadat je eventuele klanten hebt voorzien van informatie over jouw bedrijf, wil je dat ze ook actie gaan ondernemen. Zorg er dus voor dat ze iets hebben om actie mee te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een kortingscode die tijdelijk beschikbaar is. Zo zorg je ervoor dat iemand die ook maar iets nieuwsgierig is naar jouw bedrijf ook daadwerkelijk in de nabije toekomst gebruik gaat maken van de kortingscode.
  4. Giveaways: Mensen vinden het vaak leuk om iets gratis te krijgen. Door een kleine giveaway toe te voegen aan de goodiebag maak je mensen vaak al blij. Dit hoeft niet iets groots te zijn maar kan ook een pet of een aansteker zijn met jouw logo erop. Dit is vervolgens een stukje reclame dat nog even doorloopt als de giveaway ook daadwerkelijk gebruikt wordt.

Goed, eenmaal een idee wat je in je goodiebag wil stoppen? Dan begint het met het zoeken naar een geschikte goodiebag. Je kunt het beste kiezen voor een bedrijf wat drukwerk regelt voor zowel tassen als producten. Zo kun je je giveaways en tassen bij dezelfde ondernemer laten bedrukken en weet je dat het ook met dezelfde kwaliteit gebeurd!