Thuis werken op eigen kantoor

Thuis werken wordt steeds vaker een ding binnen bedrijven. Ook bij het bedrijf waar ik werk was dit de bedoeling. Zelf had ik thuis altijd een kantoor waar ik dan bijvoorbeeld in de avond nog wat extra’s kon doen. Dit was wel een wat oud kantoor en eigenlijk ging het mij er alleen om dat ik ergens rustig kan zitten. Nu het de bedoeling is dat ik mogelijk hele werkdagen hier aan het werk doen was ik van plan mijn kantoor wat aan te pakken zodat ik hier goed mijn werkzaamheden kon doen. Het eerste waar ik dan ook mee begon was het volledig schoonmaken van de kamer. Overal waren er stofplekken te vinden en was het eigenlijk een rommeltje. Omdat het best een grote kamer is was ik van plan dit ook goed te laten aanpakken door mogelijk een schildersbedrijf.

Verbouwing van mijn kantoor

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen mijn volledige werkkamer aan te laten pakken door een behanger in Hengelo. Hij heeft mijn kantoor een volledige moderne nieuwe look gegeven. Hierdoor kan ik fatsoenlijk mijn werk doen op mijn kantoor in huis. Inmiddels werk ik al bijna 2 jaar thuis op kantoor en ben ik zeer tevreden over het werk van de bahenger. In de tussentijd ben ik ook met een ander bedrijf in contact gekomen die kantoor spullen leverde en installeerden. Zo heb ik inmiddels een kantoor dat van alle functies voorzien is en waar ik super goed en gemakkelijk mijn werk kan doen.

Installatie van airco systeem

Voor dat ik van mijn kamer een kantoor maakte gebruikt ik deze kamer niet. Het was een leegstaande kamer in onze woning. Toen ik daar steeds vaker zat voor werk merkte ik dat vooral op warme dagen wanneer de zon erop scheen dat het erg benauwd werd op kantoor. Dit resulteerde erin dat door deze warmte de kwaliteit van het werk achteruitging. Dit is dan ook zeker niet de bedoeling en dus besloot ik een aircosysteem te laten plaatsen. Ik heb deze airco laten plaatsen door Zipes Techniek. Inmiddels merk ik al een tijd lang de voordelen van een koele kamer door het installeren van een airco.