Dakgoot laten reinigen

Tijdens de herfst verliezen de bomen hun bladeren weer. Overal op straat kom je bladeren, takken en eikels tegen. Dit brengt natuurlijk een typische herfst sfeer naar het land maar ook genoeg problemen die te voorkomen zijn. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen. Een van de veelvoorkomende problemen tijdens de herfst is dat deze bladeren en takken dingen laten verstoppen. Zo ook bij je woning. Je dakgoot is in deze periode enorm belangrijk om schoon en leeg te houden. Wanneer dit niet gebeurt zorgt dit voor lekkages en waterschade. Dit is natuurlijk een veel groter probleem en is echt iets wat je graag wilt voorkomen. Het voorkomen van dit probleem laten wij doen door Nijhuis Rioolreiniging. Dit ontstoppingsbedrijf in Losser hebben enorm veel ervaring op dit gebied en kunnen ons helpen met voorkomen en herstellen van dit probleem.

Rioolreiniging diensten

Omdat wij alle rioolproblemen bij onze woning willen voorkomen hebben we ervoor gekozen om verschillende diensten uit te laten voeren. Hierdoor worden meer problemen voorkomen en wanneer nodig wordt er werk verricht om een aantal dingen te repareren. Zo hebben we bij ons thuis een rioolinspectie laten doen. Met de informatie die hieruit komt kunnen ze bijvoorbeeld een reparatie gelijk plaats laten vinden. Deze rioolinspectie wordt uitgevoerd met behulp van camera inspectie. Om Lekkage, wortel ingroei, scheuren of breuken in uw riolering te voorkomen, word geadviseerd om dit regelmatig te controleren. Met behulp van de rioolcamera van Nijhuis Riool is gedetailleerde inspectie mogelijk. Je ontvangt direct het resultaat van de inspectie waarmee gelijk gehandeld kan worden.

Lekkage schade laten herstellen

Vorig jaar herfst hadden we grote lekkage gekregen door het niet goed reinigen van onze dakgoten. Nu wordt dit opgepakt door Nijhuis Riool en zal dit niet weer gebeuren. Wel moesten we veel laten repareren en ook moest er binnen nieuw behang worden geplaatst. Vanwege de grote lekkage moest oude behang eruit en nieuw behang geplaatst worden. Hiervoor zijn we opzoek gegaan naar een behanger in Enschede. Uiteindelijk heeft Renovlies bij ons nieuw behang geplaatst. Dit hebben ze zeer snel en vakkundig kunnen plaatsen waardoor we snel af zijn van alle problemen.